Tehetséges vagyok, légy rám büszke Te is 2017-2018

Ossza meg másokkal is!Share on FacebookShare on Google+Print this pageEmail this to someone

NTP-CSSZP-M-17-0012

2017.07.01 – 2018.06.30

Pályázati projektünk illeszkedve előző két pályázatunkhoz, annak eredményeit, tapasztalatait felhasználva, a legsikeresebb program elemeket kiválasztva került kidolgozásra. Továbbra is szoros összhangban a Nemzeti Tehetség Program célkitűzéseivel, szeretné a tehetséges gyermekeket és fiatalokat körülvevő támogató környezetet és családokat segíteni, hogy a tehetségek kibontakozhassanak.

A családoknak, szülőknek tanácsadással és információkkal segítünk, hogy gyermekük tehetségét felismerjék, az esetleg ebből fakadó problémákkal meg tudjanak birkózni. Sokszor a nevelőknek, pedagógusoknak is lelki terhet jelent a tehetséges gyermekekkel való foglalkozás, így nekik is próbálunk segíteni. A problémák azonosítására, megoldására felkészült szakemberekkel állunk a hozzánk fordulók rendelkezésére.


Célunk, hogy programjaink, rendezvényeink, tanácsadásaink kézzelfogható segítséget nyújtsanak, így nagy hangsúlyt fektetünk az információk minél szélesebb körű terjesztésére. Honlapunkon és személyesen is kaphatnak aktuális híreket, olyan szakmai anyagokat és tájékoztatást, melyek a tájékozódáshoz, hiányzó tudáshoz megfelelő.

Projektünk egész Veszprém megyére kiterjed, így szolgáltatásaink egy részét vidéki helyszíneken szervezzük meg, a megyeszékhelyen szervezettekről szóló meghívókat megyei szinten küldjük ki.

Szeretnénk a társadalomban élők szemléletformálásával elérni, hogy mindenkiben tudatosuljon, a tehetséges fiatalokra építhetjük nemzetünk jövőjét, rájuk szükség van, meg kell őket becsülnünk, segítenünk kell őket. Ennek megfelelően, illeszkedve a az előző pályázatok elnevezéséhez,/Tehetséges vagyok…./ mellyel már könnyen beazonosítható tevékenységünk választottuk a TEHETSÉGES VAGYOK,LÉGY RÁM BÜSZKE TE IS! projekt elnevezést,mely utal a két éve elkezdett tevékenységünk folytonosságra és a projekt társadalmi kiterjesztésére is!

Szólj hozzá!

Privacy Preference Center

kuki

hogyan használjuk a sütiket

sütik, dam

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?